A jobb műkodés érdekében oldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal használatához el kell fogadnia ezeket. Részletek 
Menü
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Alliance AGRI STAR II

Alliance AGRI STAR II Új Alliance AGRI STAR II

Új traktorgumiabroncs az Alliance-tól 


Az Alliance Tire Group (ATG) büszkén mutatja be legújabb, kiemelkedő gumiabroncs innovációját: a vadonatúj AGRI STAR II új dimenziót nyit a traktorgumiabroncsok kiemelkedő fontosságú szegmensében. A gazdálkodókkal és kereskedőkkel való szoros együttműködés eredményeként létrehozott gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt a mezőkön és a közutakon egyaránt. Az AGRI STAR II kialakításánál használt egyedülálló eljárás, a Stratified Layer Technology (SLT) egyszerre biztosít folyamatos csúcsteljesítményt és kiemelkedő élettartamot. Mindezeken túl az AGRI STAR II „D” sebességi besorolással (65 km/h), 7 év garanciával és lenyűgöző kialakítással rendelkezik.

Az AGRI STAR II már a kezdetektől 76 különböző méretben lesz elérhető a 70-es és 85-ös sorozatban, beleértve az egyedi méreteket és a különböző terhelési indexeket, és így csaknem 100 százalékban kielégíti a piaci igényeket.

Az SLT technológia új szintre emeli a tapadást és a gumiabroncsok élettartamát
Annak érdekében, hogy a mezőgazdasági munkák nagy kihívást jelentő körülményeihez optimális megoldást nyújtsanak, az Alliance Tire Group mérnökei egyedülálló technológiát fejlesztettek ki: ez a Stratified Layer Technology (SLT). Minden egyes mintaelem két, különböző profilú rétegből áll. A felső réteg egyetlen dőlésszöggel készült, míg az alsó réteg több ponton hajlított, és így ellensúlyozza a gumiabroncs kopásából következő teljesítménycsökkenést. A mélyebb csúszásgátló barázdák és az optimális számú mintaelemek kombinációjának köszönhetően az egymást követő két réteg a mintaelemek jelentősen jobb teljesítményét biztosítja, amelynek eredményeként még hosszan tartó kopás mellett is kiemelkedő tapadás tapasztalható a földeken, valamint kiváló teljesítmény az utakon.

 Az SLT technológiának köszönhetően a gumiabroncs lassabb kopása, hosszabb élettartama és a meghosszabbodott élettartam alatti tartós csúcsteljesítménye mind elérhetővé vált egyetlen gumiabroncsban: ez az AGRI STAR II. Amikor a mintaelemek felső rétege – a futófelület körülbelül 40 százaléka – elkopik, az alsó réteg lép akcióba, és a mintaelemek geometriája megváltozik. Ez az új réteg ismét kiváló tapadást biztosít, amely olyan erős, mint a teljesen új gumiabroncs tapadása. A mindennapos gyakorlati használatban ez az SLT-hatás jelentősen hosszabb élettartamot eredményez.

„A modern mezőgazdasági gumiabroncsok használatával azok hosszú élettartama többé már nem számít csodának. De mi a helyzet a minőséggel és a teljesítménnyel ez alatt a hosszú élettartam alatt? Célunk az volt, hogy a hosszú élettartamot új szintre emeljük, így maximális tapadást biztosítsunk még hosszas használat és kopás után is. És sikerrel jártunk! Az AGRI STAR II még 40 százalékos kopás után is olyan erős tapadást biztosít, mint az új gumiabroncs” – erősíti meg Angelo Noronha, az Alliance Tire Group Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke.

Csúcsteljesítmény az utakon és terepen
A nagyobb gumimennyiség a középső részen, valamint a különleges mintázatból adódó fokozott merevség biztosítja, hogy az AGRI STAR II nagy kényelmet, lenyűgöző stabilitást és tapadást nyújtson az utakon, továbbá még jobb csúszásgátló és fékezési teljesítményt biztosítson. A gumiabroncs „D” sebességi besorolása olyan további megkülönböztető jellemző, amely hozzájárul a kiemelkedő teljesítményhez, és túlmutat a szokásos radiális traktor gumiabroncsokon.

Ezt a gumiabroncsot széles vállrész is jellemzi, amely a talajnak és a terménynek egyaránt védelmet nyújt a mezőn vagy a legelőn végzett munka során. A tarlókon előforduló sérülésekkel szemben hatékony védelmet biztosító elemmel rendelkezik, míg a gumiabroncs poliészter köpenye hosszú időn át segíti az abroncs alakjának megtartását – akár a különösen nagy igénybevételt jelentő munkakörülmények között előforduló túlmelegedést követően is. Mindkét jellemző hozzájárul a gumiabroncs kiemelkedő tartósságához. Ezen túlmenően az SLT mintaelemek egyedülálló elrendezése nagyon hatékony öntisztítást tesz lehetővé.

„Vadonatúj AGRI STAR II gumiabroncsunk A-osztályba sorolt teljesítményével igen vonzó áron kínál csúcsminőséget. További előny, hogy a gumiabroncshoz 7 év garanciát is biztosítunk – ez elég meggyőző válasz a széles körű elvárásokra, valamint a gazdálkodók és a kereskedők elvárásaira”, emeli ki Angelo Noronha.

Egyedülálló ráadás: lenyűgöző megjelenés
A forradalmi újdonság, az Alliance AGRI STAR II valóban minden szempontból kiemelkedő tulajdonságokat kínál. A csúcsteljesítményen és a hosszú élettartamon túl a lenyűgöző, esztétikus külső is fontos szerepet játszott a fejlesztési folyamatban. A megjelenés külön figyelmet kapott. Az ívelt és erős mintázat, a 3D-s hatású 5-osztású kialakítás, a fényes teflon bevonat és a tetszetős „feketénél is feketébb” szín hatására ez a gumiabroncs már messziről felismerhető – és így tulajdonosa még büszkébb lehet arra, hogy jó döntést hozott.

Az ATG vállalatról
Az Alliance Tire Group a Yokohama Group vállalatcsoport része. A közel 60 év tapasztalattal rendelkező Alliance Tire Group mezőgazdasági, erdőipari, építőipari, üzemi és földmozgatási területen használt gumiabroncsok tervezésére, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott, márkái az Alliance, a Galaxy és a Primex.

Az ATG 120 országban, 6 kontinensen gondoskodik ügyfelei igényeiről termékeinek teljes skálájával az alapszintű gumiabroncsoktól kezdve a legkitűnőbb minőségű, hozzáadott értéket képviselő termékek széles választékáig. A vállalatcsoport gumiabroncsait a világ számos pontján megtalálható, speciális kutatás-fejlesztési központokban tervezik meg, fejlesztik ki és tesztelik.

Alliance Tire Europe BV | Az Alliance Tire Group tagja.
www.atgtire.com