A jobb műkodés érdekében oldalunk sütiket (cookie) használ. Az oldal használatához el kell fogadnia ezeket. Részletek 
Menü
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Új Vredestein Traxion Optimall méretek

2020. 11. 11. 00:00:00
Új Vredestein Traxion Optimall méretek Az alacsony talajnyomásért

 

 

A Vredestein Traxion Optimall mostantól szántáshoz szükséges méretekben is kapható

 

A Vredestein további három méretet adott hozzá prémium Traxion Optimall VF gumiabroncs-választékához. A VF650/85R42 és a VF650/85R38 maximális szélessége 65 cm, és tökéletesen illeszkedik a barázdához, így az első, VF600/70R34 méretű abroncsokkal együtt használva ideálisak a szántáshoz. A Traxion Optimall jól ismert előnyeinek – például az öntisztulási jellemzőknek és a tapadásnak – köszönhetően ez a gumiabroncs kiválóan alkalmas szántási műveletekhez.

 

Talajvédelem és állandó tapadás

Az F+ technológiának köszönhetően a gumiabroncs nagyon alacsony nyomáson is képes nagy terheket szállítani. A rugalmas oldalfal egyenletes eloszlást biztosít a futófelületen, így megakadályozva, hogy csúcsnyomás alakuljon ki a vállrészeknél alacsony nyomás esetén. Az ebből eredő talajmegóvást és a kiváló vonóerőt még tovább javítja az ívelt futófelület, melynek a végén lévő bordák még inkább merőlegesek a haladási irányra. A nagy tapadás kisebb csúszást és alacsony üzemanyag-fogyasztást jelent, míg a gumiabroncs öntisztuló tulajdonságai annak köszönhetőek, hogy a bordák közötti távolság a középponttól az abroncs oldala felé haladva növekszik.

 

Vezetési kényelem és hosszú gumiabroncs-élettartam

A Traxion Optimall VF több gumit tartalmaz a futófelület közepén a haladási irányban, ami biztosítja az útfelülettel való folyamatos érintkezést és a kiemelkedő vezetési kényelmet. Az F+ technológia alacsony nyomás mellett is stabilan tartja a vállrészeket a nagy sebességű szállítási tevékenységek során. A Traxion Optimall gumiabroncsok 30 százalékkal tartósabbak, mint a prémium versenytársak, az útfelülettel való nagy érintkezési felületnek és a jól megválasztott gumikeveréknek köszönhetően.

 

A 65 cm-es abroncsszélesség és az alacsony nyomás melletti nagy teherbírás optimálissá teszi a Traxion Optimall gumiabroncsok új méretű változatait az önjáró és vontatott permetezőgépekhez.

 

 

 

További információ:

Robbert Holtkamp | Marketing-kommunikáció, OHT Europe

Tel.: +31 6 1507 6475

E-mail: robbert.holtkamp@apollotyres.com

 

 

Az Apollo Vredestein vállalatról

Az Apollo Vredestein Európában és az Egyesült Államokban évente hétmillió csúcsminőségű gumiabroncsot gyárt és értékesít személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, teherautókhoz, valamint mezőgazdasági és ipari gépekhez. Az Apollo Vredestein az Apollo Tyres Ltd multinacionális abroncsgyártó nagyvállalat része, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon is rendelkezik gyártóegységekkel. Az Apollo Tyres Ltd két globális márkanéven – Apollo és Vredestein – forgalmazza termékeit. A vállalat gumiabroncsai a márkás, exkluzív és termékek sokaságát forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatának köszönhetően több mint 100 országban érhetőek el.